Aashray Hostel

This is a renovation and extension of an existing Hostel in Baroda. The existing building was presented a challenging condition as it lacked natural light and ventilation. So, the aim of design was to make common areas more transparent and living areas opened up to elements of nature.

Project status : Completed

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star