Baroda Studio

This is our own studio in Baroda. Design Idea was to create a pavilion like structure that responds to the far off horizons through the raised courtyard at the back. A light sloping roof covers this open space and Basalt stone masonry is used as the primary retaining structure. The larger idea is to create a space that is conducive for reflective thinking and collaborative work.

Project status : Completed

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star