Residence For Three Generation Of Artists

The residence is on a sloping site with a monsoon rivulet passing from its center in the outskirts of Udaipur. The design idea was to create a building crossing this rivulet and against the natural slope to create an extremely animated engagement with the landscape. Towards the entrance the walls are barren with minimum openings whereas on the other side the house opens up to the immediate landscape and the horizon beyond.

Project status : Completed

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star