Painters Studio

The studio for painters is located in a barren landscape in the Arravali ranges in Udaipur. The larger idea here was to create a strong contrast with the immediate surrounding using pure geometry to organize all the spaces around a courtyard. Strong colors have been contrasted with natural stone and brick textures as a metaphor to the canvas of painters.

Project status : Completed

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star